Van Geel: "Misschien wel langer door met Vilhena"

Van Geel: "Misschien wel langer door met Vilhena"

Tonny Vihlena leek onderweg naar het Italiaanse Sampdoria. Beide clubs hadden een akkoord, maar tot een transfer kwam het niet omdat Vilhena niet op een transfer zat te wachten. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, legt zich zonder problemen neer bij de keuze van de jonge middenvelder.

"Bij een transfer moeten er drie partijen akkoord zijn: de verkopende partij, de kopende partij en de speler zelf”, begint Van Geel tegenover Voetbal International. "Als er eentje daarvan niet achter een beslissing staat, heb je dat te respecteren. We kunnen niemand dwingen om te vertrekken. En dat zullen we ook nooit doen. Zeker nu niet in het geval van Tonny met zijn moeilijke privé-situatie. We kunnen hem heel goed begrijpen"

Het contract van Vilhena loopt in de zomer van 2016 af, waardoor hij volgende zomer transfervrij uit de Kuip kan vertrekken. "Want het liefst zien we spelers met transferwaarde niet gratis uit hun contract lopen”, vervolgt de technisch directeur. "Dat lijkt me logisch. Maar wellicht komt er straks wel weer een moment dat we met elkaar om de tafel gaan en tot de conclusie komen dat we graag samen met elkaar verder willen. Wat dat betreft houd ik alle opties open rond Tonny."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties