''Gat van zeven punten met PSV is onze motivatie''

''Gat van zeven punten met PSV is onze motivatie''

Feyenoord neemt het aanstaande zondag op tegen regerend lanskampioen PSV. De Rotterdammers zijn de competitie uitstekend begonnen door de eerste drie wedstrijden van het seizoen te winnen. Feyenoord wist te winnen van FC Utrecht, Cambuur Leeuwarden en Vitesse. PSV is het seizoen minder goed gestart. De ploeg van trainer Cocu speelde tweemaal gelijk en wist slechts één wedstrijd te winnen.

"De negen punten uit drie duels hebben ons een boost gegeven”, zegt trainer Van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. "Het zou mooi zijn als we in deze fase van het seizoen al een gat van zeven punten kunnen slaan met PSV. Dat is een mooie motivatie voor ons."

Volgens het tijdschrift lijkt het er op dat Eric Botteghin zijn debuut in de basiself van Feyenoord gaat maken. De trainer is positief te spreken over de verdediger, die deze zomer overkwam van FC Groningen. "Razend knap hoe Eric tegen Vitesse inviel in een volle Kuip. Met hem worden we er zeker niet zwakker op."

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties