Zaakwaarnemer bevestigt: ''Negen clubs willen Manu''

Zaakwaarnemer bevestigt: ''Negen clubs willen Manu''

The Guardian berichtte vandaag over de interesse van Watford en Brighton in Feyenoord-aanvaller Elvis Manu. De clubs uit Engeland zouden in een vergevorderd stadium van onderhandelingen zitten. Carlos Tavares De Barros van bureau Prestige Sports, sinds kort samen met vader Kofi Manu zaakwaarnemer van de linkerspits, bevestigt de interesse van beide clubs. Officiële biedingen zijn door Feyenoord echter nog niet geaccepteerd.

"Op dit moment zijn wij bezig met de onderhandelingen rondom de persoonlijke eisen van Elvis Manu met verschillende clubs'', begint de spelersagent tegenover FR12.nl. "De biedingen van Watford en Brighton zijn nog niet geaccepteerd door Feyenoord, maar de onderhandelingen bevinden zich wel in een vergevorderd stadium."

"Naast Watford en Brighton onderhandelen we op dit moment met meerdere clubs. Sporting Lissabon, Brentford, Wolves, Reading, QPR, Leverkussen en Augsburg zijn geïnteresseerd in Manu", vervolgt hij. ''Het Schotse Celtic had ook interesse, maar door de uitschakeling in de play-offs van de Champions Leaugue zijn zij afgehaakt. Het is een grote lijst aan clubs, dus Elvis heeft zijn keuze nog niet kunnen maken.''

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties