Gio over Kazim: ''Hij heeft spijt betuigd''

Gio over Kazim: ''Hij heeft spijt betuigd''

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft deze week een gesprek gehad met Colin Kazim-Richards over zijn gedrag tijdens de wedstrijd tegen Cambuur van afgelopen zondag. De spits reageerde woest op zijn wissel.

Bij het verlaten van het veld schopte Kazim-Richards een krat bidons weg. Van Bronckhorst kondigde na dat duel al aan dat de spits op het matje moest komen. Dat is nu gebeurd. "Hij heeft spijt betuigd tegenover mij en de groep. Die manier van emotie tonen hoort en mag niet", citeert RTV Rijnmond de hoofdtrainer van de Rotterdammers.

Van Bronckhorst liet ook weten dat hij er nog niet uit is wie zondag te"gen Vitesse in de spits begint. Naast Kazim-Richards is ook Michiel Kramer, die bij zijn debuut in Leeuwarden gelijk scoorde, een optie. Kazim-Richards gaf na het duel bij Cambuur al uitleg waarom hij zo boos reageerde op zijn wissel. "De wissel kwam te snel na het missen van een grote kans", zo vertelde de spits.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties