Aanklager spreekt Kazim aan op 'onprofessioneel gedrag'

Aanklager spreekt Kazim aan op 'onprofessioneel gedrag'

De aanklager betaald voetbal heeft Edwin Gyasi (Roda JC) een officiële waarschuwing gegeven naar aanleiding van zijn gedrag na afloop van de wedstrijd Roda JC – Heracles Almelo (8 augustus 2015). Ook Colin Kazim-Richards van Feyenoord is aangesproken op zijn gedrag tijdens de wedstrijd SC Cambuur – Feyenoord (16 augustus 2015).

Colin Kazim-Richards isdoor de aanklager aangesproken op zijn gedrag tijdens de wedstrijd SC Cambuur – Feyenoord van afgelopen zondag. De aanvaller van Feyenoord trapte na zijn wissel in de 61e minuut tegen een kratje met bidons. De aanklager kwalificeert dit gedrag als zeer onprofessioneel, en de speler brengt hiermee het betaald voetbal in diskrediet. Kazim-Richards is door de aanklager aangesproken op de impact van dergelijk gedrag.

Voor beide spelers geldt dat als dergelijk gedrag in de toekomst nogmaals voorkomt, dit incident wordt meegenomen in de tuchtrechterlijke sanctie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties