Feyenoord werkt toe naar duel met Vitesse

Feyenoord werkt toe naar duel met Vitesse

Onder grote publieke belangstelling heeft Feyenoord woensdagochtend een groepstraining afgewerkt op Varkenoord. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst had voor zijn spelers onder meer diverse partijvormen in petto, met langs de kant van de trainingsvelden ruim vijfhonderd toekijkende supporters.

Bij afwezigheid van Warner Hahn – die dinsdagavond in actie kwam met Jong Feyenoord – stond keeperstrainer Patrick Lodewijks met de doelmannen Kenneth Vermeer, Kamil Miazek én jeugdinternational Justin Bijlow op het veld. De keeper van Feyenoord onder 19 werd tijdens een partijvorm flink op de proef gesteld door onder meer Rick Karsdorp, Karim El Ahmadi en Joey Sleegers.

Feyenoord heeft in de aanloop naar het thuisduel met Vitesse nog drie groepstrainingen op het programma staan. De oefensessies van donderdag (14.00 uur) en zaterdag (10.30 uur) zijn vrij toegankelijk op Varkenoord. Vrijdagochtend wordt er juist in alle beslotenheid toegewerkt naar het duel met de Arnhemmers, die in hun eerste twee Eredivisieduels vier punten pakten.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Rick Karsdorp Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties