'Gio stelt Van der Heijden op, Kongolo linksback'

'Gio stelt Van der Heijden op, Kongolo linksback'

Giovanni van Bronckhorst stelt in het Algemeen Dagblad dat hij weinig zal veranderen aan zijn basiself voor het duel tegen Cambuur. ''Het elftal dat van FC Utrecht heeft gewonnen, wil ik vertrouwen geven.'' Lex Immers is weer terug, maar de kans lijkt dus groot dat hij op de bank zal plaatsnemen.

Datzelfde geldt voor Botteghin, die na een paar trainingen nog niet zal starten. Doordat Karsdorp toch beschikbaar is, hoeft dat ook niet. Sven van Beek is daardoor gewoon beschikbaar voor het centrum. Het AD denkt dat de enige wijziging in de basis mogelijk links achterin zal plaatsvinden. Jan-Arie van der Heijden krijgt vermoedelijk voor het eerst een basisplaats in het centrum achterin. In dat geval lijkt Terence Kongolo naar de linksbackpositie te verhuizen.

Vermoedelijke opstelling volgens het AD: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Van der Heijden, Kongolo; Vejinovic, El Ahmadi, Toornstra; Kuyt, Kazim en Basacikoglu.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp Lex Immers Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties