Dikke winst voor Feyenoord op transfermarkt

Dikke winst voor Feyenoord op transfermarkt

Feyenoord heeft met Eric Botteghin de laatste gewenste versterking van de transferzomer binnen. In De Kuip kunnen ze de balans dan ook gaan opmaken en na wat plussen en minnen blijkt dat de Rotterdammers een winst van negen miljoen euro hebben gemaakt.

Dat berekent De Telegraaf zojuist. Jordy Clasie (15), Jean-Paul Boëtius (2,5) en Mitchell te Vrede (0,5) leverden de Rotterdammers 18 miljoen euro op. Feyenoord haalde Dirk Kuyt, Jan-Arie van der Heijden en Eljero Elia transfervrij en betaalde 9 miljoen voor Marko Vejinovic (3,5), Simon Gustafson (1,5), Michiel Kramer (1,5) en Eric Botteghin (2,5).

De winst kan overigens nog oplopen. Nu Feyenoord klaar is met inkopen - de Stadionclub komt alleen nog in actie als zich een buitenkasje voordoet - worden overbodige spelers verkocht. Joey Sleegers mag voor een bescheiden transfersom vertrekken. Het contract van Luke Wilkshire werd ontbonden.

Lees meer over
Eric Botteghin Dirk Kuyt Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties