Te Vrede: ''Kazim scoorde echt niet meer dan ik''

Te Vrede: ''Kazim scoorde echt niet meer dan ik''

Mitchell te Vrede is blij met zijn overgang naar sc Heerenveen. De aanvaller was gisteren op weg naar Feyenoord toen hij plots een telefoontje kreeg dat alles rond was. De spits ontving wat felicitaties in De Kuip, hij was immers óók jarig, en reed vervolgens naar Friesland.

Feyenoord ontvangt zo'n half miljoen voor de aanvaller, die niet meer kon leven met zijn reserverol. ''In het begin van de competitie liep ik één op één, maar toch kreeg Colin Kazim-Richards op een gegeven moment de voorkeur in de spits'', vertelt hij in de Leeuwarder Courant.

''Ik gaf mijn vertrouwen aan de club, maar kreeg het niet terug. Ik werd niet gewaardeerd. Een jaar eerder, met Graziano Pellè, kon ik leven met een reserverol. Vorig jaar was dat anders. Kazim scoorde echt niet meer dan ik. Het was best moeilijk om rustig te blijven. Vooral als de groep naar een wedstrijd toeleefde en ik wist dat ik weer niet zou spelen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties