Bilal: ''Hopelijk is Kuyt nu wel wakker voor de goal, haha''

vrijdag 7 augustus 2015 21:08 48.958 keer bekeken 132 reacties Pro Shots

Bilal Basacikoglu lijkt morgen de aanval te gaan vormen met Colin Kazim-Richards en Dirk Kuyt. De buitenspeler van Feyenoord heeft ongelooflijk veel zin in de seizoensopener tegen FC Utrecht. Dat vertelt de 20-jarige vleugelflitser in gesprek met Feyenoord TV.

''Oefenwedstrijden tegen grote clubs zijn natuurlijk leuk, maar uiteindelijk gaat het om de competitie, want daar train je voor. We moeten gewoon de laatste puntjes op de i zetten. De goede dingen meenemen en de slechte dingen verbeteren'', aldus Basacikoglu.

''Dat moet morgen geen probleem zijn. Maar we zijn de club van 'geen woorden, maar daden', dus we moeten het morgen maar laten zien'', spreekt hij met vertrouwen. De aanvaller staat ook met meer vertrouwen op het veld dan vorig seizoen. ''Ik heb meer lef, acties, dreiging en mijn voorzetten gaan wel beter. Morgen hoor ik of ik in de basis sta, maar het geeft veel vertrouwen als ik tot de eerste elf behoor. Hopelijk is Dirk (Kuyt, red.) nu wel wakker voor de goal, haha'', doelt Basacikoglu op de gemiste kopkans van Kuyt tegen Olympiakos.

Gerelateerd nieuws
132 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 151 mensen actief, waarvan 47 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved