Bilal: ''Hopelijk is Kuyt nu wel wakker voor de goal, haha''

Bilal: ''Hopelijk is Kuyt nu wel wakker voor de goal, haha''

Bilal Basacikoglu lijkt morgen de aanval te gaan vormen met Colin Kazim-Richards en Dirk Kuyt. De buitenspeler van Feyenoord heeft ongelooflijk veel zin in de seizoensopener tegen FC Utrecht. Dat vertelt de 20-jarige vleugelflitser in gesprek met Feyenoord TV.

''Oefenwedstrijden tegen grote clubs zijn natuurlijk leuk, maar uiteindelijk gaat het om de competitie, want daar train je voor. We moeten gewoon de laatste puntjes op de i zetten. De goede dingen meenemen en de slechte dingen verbeteren'', aldus Basacikoglu.

''Dat moet morgen geen probleem zijn. Maar we zijn de club van 'geen woorden, maar daden', dus we moeten het morgen maar laten zien'', spreekt hij met vertrouwen. De aanvaller staat ook met meer vertrouwen op het veld dan vorig seizoen. ''Ik heb meer lef, acties, dreiging en mijn voorzetten gaan wel beter. Morgen hoor ik of ik in de basis sta, maar het geeft veel vertrouwen als ik tot de eerste elf behoor. Hopelijk is Dirk (Kuyt, red.) nu wel wakker voor de goal, haha'', doelt Basacikoglu op de gemiste kopkans van Kuyt tegen Olympiakos.

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties