Te Vrede over transfer: ''Dit was het enige juiste''

Te Vrede over transfer: ''Dit was het enige juiste''

Mitchell te Vrede krijgt bij sc Heerenveen de taak om de vertrokken Mark Uth te doen vergeten. Bij Feyenoord kwam hij niet voor in de plannen van trainer Giovanni van Bronckhorst. Naar eigen zeggen was bij Feyenoord vertrekken de enige optie.

Voorin zou Te Vrede de concurrentie bij Feyenoord aan moeten gaan met onder meer Colin Kazim-Richards, Michiel Kramer en Elvis Manu. "Dit was het enige juiste. Je kunt wel op de kop gaan staan, maar dat helpt niet. Ik moest zorgen dat ik fit was als er zich een club aandiende", zegt hij op de clubsite van Heerenveen. "Het is een mooie club waar goede spitsen hebben gespeeld en de aanvoer van de buitenspelers goed is."

Bij Heerenveen krijgt hij wat er bij Feyenoord ontbrak: vertrouwen. "Dat is heel belangrijk en ik zal aan moeten tonen dat ik het vertrouwen verdien", beseft de aanvaller. "Spitsen leven voor goals, ik ook, want die zorgen voor vertrouwen en zijn uiteindelijk beslissend. Ik hoop met goals van waarde te kunnen zijn voor Heerenveen."

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties