AD: Feyenoord biedt nieuwe speler aan bij ADO

AD: Feyenoord biedt nieuwe speler aan bij ADO

De Telegraaf en het Algemeen Dagblad staan vanochtend lijnrecht tegenover elkaar qua berichtgeving rond een eventuele transfer van Michiel Kramer. Volgens De Telegraaf wordt de overgang voor naar verluidt ruim 1,5 miljoen euro vandaag nog afgerond.

Het AD meldt echter dat ADO vasthoudt aan een vraagprijs van drie miljoen euro en de club heeft gisteren twee voorstellen van Feyenoord van tafel geveegd. De krant is zeer specifiek over de voorstellen. Martin van Geel zou gisterochtend een transferbedrag en een onbekende speler hebben aangeboden in Den Haag.

Vorige week probeerde de technisch directeur dat met Mitchell Te Vrede, maar de Residentieclub was niet geïnteresseerd in de spits. Nu probeerde Feyenoord het met een andere speler, maar opnieuw ging ADO niet akkoord. Later op de dag zouden de Rotterdammers twee miljoen euro hebben geboden, maar dat zou ADO ook te weinig vinden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties