Van Geel: ''Eindelijk gelukt om Elia te halen''

Van Geel: ''Eindelijk gelukt om Elia te halen''

Martin van Geel heeft in het verleden meerdere keren geprobeerd om Eljero Elia naar De Kuip te halen. Deze zomer dacht de technisch directeur voor de verandering eens niet aan de aanvaller, omdat er een afkoopsom van 5,5 miljoen euro in het contract van Elia stond.

Maar nu meldde de 28-jarige voetballer, die uiteindelijk transfervrij mocht vertrekken, zich zelf in De Kuip. ''Afgelopen winterstop was er ook al contact, nu kreeg ik een bericht van zijn zaakwaarnemer dat de tijd rijp was'', vertelt Van Geel tegenover Metro. ''Ik heb al jaren contact met zijn zaakwaarnemer, nu is het eindelijk gelukt.''

Volgens Voetbal International heeft Colin Kazim-Richards een belangrijke rol gespeeld in de komst van de 28-jarige Elia. De twee kwamen elkaar tegen op vakantie in Dubai en toen vroeg de Engelse Turk of de ex-international van Oranje zin had in een carrière bij Feyenoord. ''Die opmerking is altijd blijven hangen'', zei Elia vanochtend al.

Foto: Feyenoord.nl

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties