'Feyenoord-target' Jahanbakhsh naar AZ

'Feyenoord-target' Jahanbakhsh naar AZ

NEC lijkt Alireza Jahanbakhsh kwijt te raken aan AZ. De Alkmaarders hebben serieuze interesse voor de 21-jarige Iraniër, zodat een transfer een kwestie van tijd lijkt, dat bevestigt zijn zaakwaarnemer zojuist tegen het Algemeen Dagblad.

AZ is na het vertrek van Steven Berghuis en de mogelijke transfer van Aron Johannssón naar Werder Bremen op zoek naar een (vleugel)spits. De ploeg van trainer John van den Brom is uitgekomen bij Alireza Jahanbakhsh, afgelopen seizoen de beste speler in de eerste divisie.

Volgens diverse media was Feyenoord ook geïnteresseerd in Alireza Jahanbakhsh. ''Via-via heb ik van oud-voetballers en oud-trainers wel dingen gehoord over mogelijke interesse van Feyenoord,'' sprak zijn zaakwaarnemer eerder over de Rotterdammers, maar de interesse is later nooit concreet geworden.

UPDATE 15:01 | AZ heeft een mondeling akkoord bereikt met NEC over de transfer van Alireza Jahanbakhsh. Ook met de 21-jarige aanvaller is de club tot overeenstemming gekomen. Als de Iranees de medische keuring doorstaat, tekent hij een contract tot medio 2020.

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties