Botteghin snapt houding Nijland niet: ''Dit is mijn droom''

Botteghin snapt houding Nijland niet: ''Dit is mijn droom''

Eric Botteghin wil niets liever dan naar De Kuip. Ook twee clubs uit het Championship hebben interesse in de verdediger, maar de voorkeur van de Braziliaan gaat uit naar een overgang naar Feyenoord. ''Dat is mijn droom'', erkent de verdediger in het Dagblad van het Noorden.

''Als het niet doorgaat is dat een gemiste kans voor mij en dat zou ik heel jammer vinden'', gaat Botteghin verder. ''Ik ben naar Nederland gekomen om het maximale uit mijn carrière te halen. Sportief en financieel. Ik ben bijna 28 en nu doet die kans zich voor. Feyenoord is een van de grootste clubs van Nederland. Dit is een droom voor mij.''

FC Groningen werkt in de persoon van directeur Hans Nijland voorlopig niet mee. ''Nee, dat snap ik niet. Als ik de stap maak naar Feyenoord is dat ook goed voor FC Groningen. Ik heb de club in sportief opzicht twee keer geholpen en kan FC Groningen nu ook financieel nog een keer helpen. Een transfer naar Feyenoord is een goede deal voor zowel FC Groningen als voor mij.''

Feyenoord bevestigde gisteren de belangstelling en kondigde een tweede bod aan. Botteghin kan vooralsnog weinig met de woorden uit Rotterdam, zegt hij. Of hij al met Van Geel en Giovanni van Bronckhorst heeft gesproken? Met een veelbetekenende lach: ''Sorry, maar misschien heb ik al te veel verteld. Het is niet verstandig om daar nu op in te gaan'', aldus de mandekker in het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties