Clasie in tranen bij rentree in De Kuip

Clasie in tranen bij rentree in De Kuip

Jordy Clasie hield het niet droog bij zijn rentree in De Kuip. De middenvelder barstte in tranen uit tijdens de warming-up voor het duel tussen Southampton en zijn voormalige werkgever Feyenoord.

Clasie (24) krijgt donderdagavond net als Graziano Pellè zijn officiele afscheid van Feyenoord met een oefenduel tussen zijn nieuwe club Southampton en zijn oude werkgever. In een bomvol stadion werd hij warm onthaald. 'Als kind van de club zullen ze hem een mooi afscheid geven', voorspelde Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst al voor de camera van FOX Sports.

Technisch directeur Martin van Geel sprak daarna nog lovende woorden over de middenvelder, die in De Kuip uitgroeide tot international en zichtbaar geëmotioneerd raakte toen hij luid werd toegezongen door Het Legioen. 'We hopen dat je ooit, net als Dirk Kuijt, terugkeert bij de club', wenste Van Geel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties