In memoriam: Bryce Frederiksz

In memoriam: Bryce Frederiksz

Het nieuws van het verongelukte vliegtuig MH17 is vorig jaar hard aangekomen. Tijdens de ramp kwamen 298 onschuldige passagiers om het leven, waaronder 192 Nederlanders. Wij ontvingen het droevige bericht dat ook een lid van FR12 slachtoffer is geworden van het ongeluk. Bryce Frederiksz, op de site bekend onder de naam Brycefr1-3, is tijdens de vliegramp omgekomen, evenals zijn vriendin Daisy Oehlers. Hij was naast supporter van Feyenoord zelf ook actief in het voetbal, als spelers van WCR 2.

Het is niet te bevatten hoe aan het prille leven van beiden, zo abrupt een einde is gekomen. Klik hier om een steunbetuiging te plaatsen op het condoleanceregister van Bryce Frederiksz en Daisy Oehlers. Wij willen via deze weg nogmaals familieleden, vrienden en kennissen waarvan iemand van het leven is beroofd door deze ramp veel sterkte toe wensen met het verlies van hun dierbaren.

De FR12-crew

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties