Mulder: ''Feyenoord, mooiste stadion en de beste fans''

Mulder: ''Feyenoord, mooiste stadion en de beste fans''

Erwin Mulder wordt definitief de nieuwe eerste doelman van sc Heerenveen, dat meldt FOX Sports. De doelman van Feyenoord, die sinds het einde van het afgelopen seizoen zonder club zit, onderging vrijdag zonder problemen de medische keuring. De verwachting is dat de 26-jarige goalie een contract voor twee jaar gaat tekenen bij de Friezen.

Erwin Mulder is blij dat de deal met sc Heerenveen rond is. ,,Ik heb lang genoeg vakantie gehad,’’ aldus de 1.93 lange doelman. Er was voldoende interesse voor de goalie, maar na alle plussen en minnen ging de voorkeur uit naar Friesland. ,,Heerenveen is een mooie club. Vergeleken met Feyenoord misschien een stapje terug, maar hier kan ik wekelijks spelen en belangrijk zijn.’’

Feyenoord blijft voor Mulder een geweldige club. ,,Het mooiste stadion en de beste fans’’, maar vanaf nu staat sc Heerenveen op nummer één. Erwin Mulder is in Friesland op zoek naar sportief eerherstel. ,,Ik ben blij dat ik de kans krijg om in de Eredivisie te laten zien dat ik het niveau aankan en een goede keeper ben.’’ Hij mist wedstrijdritme, maar denkt aan de duels in de oefencampagne voldoende te hebben om zijn oude niveau weer op te pikken.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties