Kuyt: ''Ik zie het ook als signaal naar de andere spelers''

Kuyt: ''Ik zie het ook als signaal naar de andere spelers''

In Tirol probeert Feyenoord de pijn van een mislukt seizoen te vergeten. In de Alpen wordt hard getraind, nog harder gelachen en was er zelfs tijd voor een middag raften. Ondertussen bouwt Giovanni van Bronckhorst aan het nieuwe team en loopt de bijna 35-jarige Dirk Kuyt overal voorop.

De routinier praat met zijn ploeggenoten, wijst ze voortdurend op kleine dingen. En, niet onbelangrijk, hij loopt bij elke oefening letterlijk voorop. ''Zo heb ik het altijd gedaan,'' zegt hij in het Algemeen Dagblad. ''Voor mezelf, maar zie het ook als signaal naar de andere spelers. Dat je ook op het trainingsveld volle bak moet geven.''

Klagen over het warme spelershotel? Daar is niemand bij gebaat. En als Clasie tijdens een rondootje van dichtbij een bal vol in zijn gezicht krijgt, schreeuwt de Katwijker dat er moet worden doorgevoetbald. ''Die dingen kunnen we in de wedstrijd ook tegenkomen,'' gilt hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties