'Feyenoord verandert van gedachten over Immers'

'Feyenoord verandert van gedachten over Immers'

Fred Rutten zei onlangs nog niet zonder Lex Immers te kunnen, maar de kans bestaat dat Feyenoord in de zomer afscheid neemt van de Hagenaar. De Rotterdammers zien hem echter liever niet vertrekken.

Feyenoord deed aanvankelijk niet moeilijk als in de zomer een club met een goed bod op de proppen komt, schrijft Voetbal International. De club gunt de nummer 10 'in principe' een mooi vervolg van zijn loopbaan, maar houdt hem nu liever in De Kuip. Feyenoord waakt voor een leegloop van bepalende spelers.

Immers stond al vaker in de belangstelling van verschillende clubs, maar tekende vorig jaar een vernieuwde en verbeterde verbintenis. De aanvankelijk sceptische Rutten is in de loop van het seizoen ook een groot fan geworden. Het is niet duidelijk of opvolger Giovanni van Bronckhorst voor hem gaat kiezen, of voor Jens Toornstra als man achter de spitsen gaat.
[poll=214]

Lees meer over
Jens Toornstra Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties