VIDEO | Lex Immers trekt zich van niemand wat aan...

VIDEO | Lex Immers trekt zich van niemand wat aan...

Lex Immers is niet op zijn mondje gevallen. Dat blijkt wel uit een interview met Harry Vermeegen, voormalig presentator. De aanvallende middenvelder van Feyenoord haalt in een gesprek voor het YouTube-kanaal van Vermeegen keihard uit naar criticasters.

Vermeegen begint over de kritiek op Immers. "Omdat ik al genoeg van dit soort dingen heb meegemaakt, trek ik me daar niks van aan. Ik lees ook niks, geen kranten, geen media", aldus de speler die steevast terugkeert in de basis bij Feyenoord. Vermeegen noemt hem een belangrijke speler. "Dat denk ik ook en ik denk dat de trainer dat ook denkt. Anders had ik wel op de bank gezeten."

Immers vervolgt over de criticasters: "Meestal zijn dat gefrustreerde mensen die op zoek zijn naar een baan en geen baan krijgen. Die gaan dan over andermans rug proberen beter te worden. En meestal zijn dat mensen die trainer zijn geweest en er zelf een grote puinhoop van hebben gemaakt", aldus Immers. Jan Everse wordt genoemd. "Ik wil geen namen noemen, maar je zit vrij warm als je Everse zegt. Maar goed, ik trek me daar helemaal niks van aan. En elke keer bewijs ik het tegendeel."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties