Rutten: ''Onverstandig dat Kuyt nu al op magazine staat''

zondag 26 april 2015 16:50 34.579 keer bekeken 253 reacties Pro Shots

Feyenoord-trainer Fred Rutten baalt van het 1-1 gelijke spel bij FC Groningen. "Normaal zou je zeggen, oké een gelijkspel, hier winnen niet veel teams. Maar nu ben ik er niet tevreden mee. In deze fase wil je die derde plaats veilig stellen," aldus de vertrekkende oefenmeester van de Rotterdammers.

Volgens Rutten was de 1-1 van FC Groningen vlak voor rust een dreun en kregen beide teams in deel twee mogelijkheden. "Wij hebben kansen gehad, maar de keuzes in de zestien waren te afwachtend," zegt de trainer na de wedstrijd tegen RTV Rijnmond.

Feyenoord heeft het lastig de laatste weken en de derde plaats is nog steeds niet zeker. "Daar zijn diverse oorzaken voor. Ik heb soms het idee dat iedereen met volgend jaar bezig is en niet met dit jaar. Soms heb ik dat gevoel. Ik vind het zeer onverstandig om een dag voor een wedstrijd een magazine neer te leggen waar Dirk Kuijt op staat. Juist een dag voor een wedstrijd, niet echt professioneel."

Lees ook: Scorende Clasie: ''We laten het al weken liggen''

Gerelateerd nieuws
253 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 186 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72548 leden - Op dit moment zijn 593 mensen actief, waarvan 196 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved