Tighadouini: ''Ik ben klaar voor een topclub in Nederland''

Tighadouini: ''Ik ben klaar voor een topclub in Nederland''

NAC Breda houdt nadrukkelijk rekening met een vertrek van Adnane Tighadouini (22). De aanvaller is bezig aan een uitstekende tweede seizoenshelft en een stap naar een topclub in Nederland lijkt voor de buitenspeler weggelegd.

Demy de Zeeuw tipte Feyenoord en Ajax eerder al over zijn ploeggenoot en in Studio Voetbal noemde Co Adriaanse hem in één adem met PSV. ''Het stemt me trots dat mensen als Demy en Adriaanse zeggen dat ik de kwaliteiten heb voor een Nederlandse topclub'', zegt Tighadouini in Voetbal International.

Zijn focus ligt echter volledig bij NAC, dat de komende drie wedstrijden strijdt tegen het spelen van nacompetitie. ''Ik ben het met ze eens dat ik klaar ben voor een topclub, voel dat ik daar ook belangrijk kan zijn. Mijn focus is nu geheel gericht op mijn spel in Breda. We willen met zijn allen dat NAC Eredivisionist blijft, daar ga ik alles aan doen.''

[poll=212]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties