'Feyenoord toont interesse in Egyptische middenvelder'

'Feyenoord toont interesse in Egyptische middenvelder'

Feyenoord heeft volgens het Egyptische voetbalmedium KingFut.com interesse in de 20-jarige middenvelder Mahmoud Hassan Trezeguet. De Rotterdammers zouden 1,5 miljoen euro overhebben voor de international, die uitkomt voor Al Ahly.

Momenteel lijkt er geen ruimte voor Trezeguet op een druk bezet middenveld van Feyenoord. In De Kuip houden ze echter mogelijk al rekening met het vertrek van Jordy Clasie en Lex Immers, terwijl de talentvolle Tonny Vilhena in de winter nog leek te vertrekken naar het Southampton van trainer Ronald Koeman.

Technisch directeur Martin van Geel is in ieder geval druk bezig om het Feyenoord van volgend seizoen te formeren. Van Geel scoorde deze week de handtekening van Dirk Kuyt en een akkoord met assistent Jan Wouters is op enkele details rond. De beleidsbepaler liet deze week verder weten te overwegen om Colin KAzim-Richards transfervrij over te nemen en John Guidetti blijft een target, zo verzekerde Van Geel.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties