Afellay geniet van Achahbar: ''Als je ziet welke goals hij maakt''

zaterdag 28 maart 2015 12:11 35.694 keer bekeken 189 reacties Pro Shots Bron: Goal.com

Ibrahim Afellay geniet van de doorbraak van de vele Marokkaans-Nederlandse talenten in de Eredivisie. Tegelijkertijd waarschuwt hij hen ook voor de valkuilen die wachten. “Het doet mij goed dat steeds meer jonge Marokkanen doorbreken en ook dat die jongens enorm veel potentie hebben”, vertelt de international.

''Anass Achahbar helpt Feyenoord aan twee overwinningen. Als je ziet welke goals hij maakt'', looft hij de Feyenoorder in gesprek met Goal.com. ''Bij die eerste goal tegen PSV had hij wat geluk nodig, maar met dat tweede doelpunt bevestigt hij dat hij enorme kwaliteiten heeft.”

Ook van de oudere Karim El Ahmadi geniet hij. “Ik ben ook een enorme fan van Karim El Ahmadi. Die krijgt niet altijd de waardering. Als je ziet hoe hij trekt en sleurt en ook nog zo goed aan de bal is. Hij is een aanjager van het elftal. Ik kan daar enorm van genieten. Hij scoort niet vaak, maar je moet kijken wat hij wel goed doet.”

Gerelateerd nieuws
189 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 128 mensen actief, waarvan 43 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved