Feyenoord mogelijk volgende stap Pröpper: ''Traditionele topdrie een optie''

Feyenoord mogelijk volgende stap Pröpper: ''Traditionele topdrie een optie''

Davy Pröpper vertrekt aankomende zomer bij Vitesse. De middenvelder vindt het tijd voor een volgende stap in zijn carriere, maar hoeft niet zo nodig naar het buitenland. De middenvelder zou het wel zien zitten om deze stap in Nederland te zetten.

"Mijn doel is deze zomer een volgende stap te maken”, begint Pröpper, wiens contract tot de zomer van 2017 loopt, tegenover Voetbal International. "Ik ga niet roepen dat ik per se klaar ben in Nederland, alleen ben ik wel kieskeurig. Als je bij Vitesse speelt en je wilt een stap omhoog, dan is alleen een club uit de traditionele topdrie een optie.”

Feyenoord, PSV of Ajax zou dus de nieuwe club van de centrale middenvelder kunnen worden. Feyenoord neemt aankomende zomer waarschijnlijk afscheid van een aantal middenvelders. De club zou Lex Immers een transfer gunnen en Tonny Vilhena wil al enige tijd vertrekken uit Rotterdam. Jordy Clasie, die afgelopen zomer zijn contract bij Feyenoord verlengde, vertrekt misschien ook uit de Kuip.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties