Clasie bezorgt Max 'één van de mooiste dagen van mijn leven'

Clasie bezorgt Max 'één van de mooiste dagen van mijn leven'

Jordy Clasie heeft de 9-jarige Max Palit één van de mooiste dagen van zijn leven bezorgd. De jonge fan van FC Dordrecht én groot liefhebber van de aanvoerder van Feyenoord hield zondag de hele wedstrijd een kartonnen bord met 'Clasie mag ik je shirt aub' omhoog. En die kreeg hij na afloop.

''Het shirt rook naar 'deo' en zweet, maar dat maakt me helemaal niets uit. Clasie heeft er later ook nog een handtekening op gezet. Toen we terugfietsten naar huis kon ik het eigenlijk nog steeds niet geloven. Zondag was één van de mooiste dagen van mijn leven'', vertelt Max in het Algemeen Dagblad.

Zaterdag werden de voorbereidingen gestart. ''Mijn neefje was zaterdag jarig en hij kreeg een groot cadeau. Ik heb toen een stuk van de kartonnen doos mee naar huis genomen en zondagochtend heeft papa de letters erop geschreven. Thuis heb ik gekeken of de tekst van een afstand te lezen was.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties