'Boëtius haalt PSV; Rutten kiest voor Te Vrede en Boulahrouz'

'Boëtius haalt PSV; Rutten kiest voor Te Vrede en Boulahrouz'

Feyenoord moet het tegen FC Dordrecht zonder de geblesseerden Jean-Paul Boëtius, Colin Kazim-Richards en Luke Wilkshire doen. Daarnaast moeten de Rotterdammers verdediger Sven van Beek missen vanwege een schorsing.

Fred Rutten lijkt Khalid Boulahrouz op de plek van Van Beek te posteren. In de aanval verandert de coach niets: Elvis Manu, Mitchell Te Vrede en Jens Toornstra vormen de aanvalslinie. Miquel Nelom keert terug van een blessure en neemt zijn plek als linkervleugelverdediger weer in.

Tegen PSV, dat volgende week in De Kuip op bezoek komt, kan Rutten weer beschikken over Boëtius. Of Kazim, die deze week een placentadokter in Servië bezocht, de topper haalt is nog onzeker. ''Dat weet ik echt niet, dat is iets voor de medische staf. Ik vond Colin wel opvallend vrolijk'', vertelt Rutten aan het Algemeen Dagblad.

Vermoedelijke elf: Vermeer; Karsdorp, Boulahrouz, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Immers, Clasie; Toornstra, Te Vrede en Manu.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Khalid Boulahrouz Elvis Manu Sven van Beek Jens Toornstra Rick Karsdorp Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties