Cissé belt Gervinho: "Feyenoord-fans niet racistisch"

Cissé belt Gervinho: "Feyenoord-fans niet racistisch"

Gervinho ontkent dat hij heeft gezegd dat Feyenoord gestraft moet worden door de UEFA. De aanvaller van AS Roma kreeg afgelopen donderdag een opblaasbare banaan naar zich toegeworpen en direct werd er gedacht aan een racistische daad. Daar was volgens Feyenoord geen sprake van, maar de UEFA heeft de Rotterdamse club in staat van beschuldiging gesteld.

Gervinho werd afgelopen maandag geciteerd door beIN Sports en zou gezegd hebben dat hij hoopt dat Feyenoord een straf zal krijgen. De Ivoriaan ontkent echter dat hij met dit medium heeft gesproken, zo vertelde hij aan landgenoot Sekou Cissé, die in het verleden onder contract stond bij Feyenoord en met Gervinho heeft gesproken. "Ik vond dat Gervinho moest weten hoe het zit en dus heb ik hem gebeld", zegt Cissé tegen Voetbal International.

"Ik ken die plastic bananen nog van mijn eigen tijd bij Feyenoord en weet dat die niks te maken hebben met racisme", vervolgt de aanvaller van Racing Genk. "Daarvan heb ik ook nooit iets gemerkt in De Kuip. Gervinho zei dat hij niks wist van die uitspraken in de pers. Hij heeft helemaal niet gereageerd op wat er is gebeurd. Nu is het voor hem ook goed. Ik hoop dat ze bij de UEFA ook begrijpen dat ze deze situatie verkeerd hebben beoordeeld."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties