Feyenoord heeft liever clubman met oog voor talenten

Feyenoord heeft liever clubman met oog voor talenten

Feyenood wilde voor de winterstop nog dolgraag door met Fred Rutten, maar na de korte pauze concluderen de Rotterdammers dat het beter is om niet door te gaan met de hoofdtrainer. Maandag zal het vertrek van Rutten na dit seizoen worden aangekondigd.

Het aan- en verkoopbeleid was het grootste struikelblok voor zowel club als coach, bericht De Telegraaf vandaag over de reden van de aanstaande breuk. Zo wilde Rutten afgelopen maand al FC Groningen-aanvaller Tjaronn Chery vastleggen. Feyenoord heeft liever dat de eigen talenten Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius stappen gaan maken, omdat hun ontwikkeling onder Rutten stagneert.

Van Geel en de RvC willen vasthouden aan het beleid en de cultuur van de club en daar past Rutten niet meer bij. Feyenoord wil het succes van de jeugdopleiding doortrekken en daarin spelen Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel, die jarenlang de beste talenten aanwees voor Ronald Koeman, een cruciale rol. Niet geheel verrassend lijkt dat duo dan ook kandidaat om Feyenoord volgend seizoen te leiden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties