Clasie: "Roma kan uit het niets een doelpunt maken"

donderdag 26 februari 2015 11:47 12.861 keer bekeken 52 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Na het 1-1 gelijkspel van vorige week in Rome, heeft Feyenoord donderdagavond thuis tegen AS Roma genoeg aan een 0-0 om een ronde verder te komen in de Europa League. Toch is die uitslag niet het uitgangspunt voor Feyenoord, zo vertelt aanvoerder Jordy Clasie. "Op de nul spelen is voor ons absoluut geen optie, dat zit bij niemand in z’n hoofd."

"Roma beschikt voorin over zó veel kwaliteit, dat ze uit het niets een doelpunt kunnen maken", zegt Clasie in het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine. "Dat bleek ook in de heenwedstrijd, toen ze er soms razendsnel doorheen kwamen. Daarom moeten we niet denken dat we er ondanks de goede uitgangspositie al zijn. Het wordt een loodzware avond."

"Aan de andere kant krijgen wij waarschijnlijk ruimte om te voetballen, ook omdat zij hoe dan ook moeten scoren. Dat is een voordeel, terwijl we bovendien kunnen rekenen op de steun van een bomvolle Kuip. Daarom gaan we met dezelfde intentie het veld in als vorige week. We moeten het Roma minimaal net zo lastig maken als toen, dan geloof ik in onze kansen."

Gerelateerd nieuws
52 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 26 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 128 mensen actief, waarvan 56 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved