Delegatie AC Milan naar Rotterdam voor Clasie

Delegatie AC Milan naar Rotterdam voor Clasie

Jordy Clasie heeft de ambitie om ooit in een grote buitenlandse competitie actief te zijn. De aanvoerder van Feyenoord liet eerder al ontvallen dat hij de Serie A nog steeds ziet als één van de topcompetities in Europa. Komende zomer lijkt Clasie ook te kunnen rekenen op belangstelling uit Italië.

Vorige week was een delegatie van AC Milan al aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma én ook voor de return heeft het scoutingsapparaat vertegenwoordigers gestuurd voor de kraker in de Europa League. Dat meldt Corriere dello Sport vandaag.

Afgelopen zomer was het vooral FC Porto dat concreet was voor de Nederlands international, al werd Clasie ook gelinkt aan Napoli, Lazio en Fiorentina. Feyenoord zou ruim boven de tien miljoen euro vragen voor haar speler, maar de boden die binnenkwamen zijn tot nog toe onder de acht cijfers.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties