Clasie reageert op geruchten: "Het gaat nu niet om mijn toekomst"

Clasie reageert op geruchten: "Het gaat nu niet om mijn toekomst"

De duels met AS Roma zijn niet alleen mooi voor de club Feyenoord, voor de spelers van de Rotterdammers is het ook een ideale kans om te bewijzen dat zij mee kunnen op het allerhoogste niveau. Dat geldt helemaal voor Jordy Clasie, die echt klaar lijkt voor een stap hogerop.

Clasie was in Italië één van de absolute uitblinkers en dat sterke spel liet hij zien op het moment dat AC Milan voor hem op de tribune zat. De captain blijft daar echter rustig onder. "Het gaat nu niet om mijn toekomst", vertelt hij in Voetbal International.

Maar Clasie zegt ook: "Ik heb altijd al gezegd dat ik ooit voor een grote club in een grote competitie wil spelen, wat de Serie A ook is. Alleen denk ik daar na zo'n wedstrijd tegen AS Roma niet extra aan. Ik kijk naar de manier waarop we gevoetbald hebben en het resultaat. En dan mogen we tevreden zijn. We hebben geknokt, maar ook gevoetbald."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties