Clasie reageert op geruchten: "Het gaat nu niet om mijn toekomst"

woensdag 25 februari 2015 18:40 23.689 keer bekeken 80 reacties Pro Shots

De duels met AS Roma zijn niet alleen mooi voor de club Feyenoord, voor de spelers van de Rotterdammers is het ook een ideale kans om te bewijzen dat zij mee kunnen op het allerhoogste niveau. Dat geldt helemaal voor Jordy Clasie, die echt klaar lijkt voor een stap hogerop.

Clasie was in Italië één van de absolute uitblinkers en dat sterke spel liet hij zien op het moment dat AC Milan voor hem op de tribune zat. De captain blijft daar echter rustig onder. "Het gaat nu niet om mijn toekomst", vertelt hij in Voetbal International.

Maar Clasie zegt ook: "Ik heb altijd al gezegd dat ik ooit voor een grote club in een grote competitie wil spelen, wat de Serie A ook is. Alleen denk ik daar na zo'n wedstrijd tegen AS Roma niet extra aan. Ik kijk naar de manier waarop we gevoetbald hebben en het resultaat. En dan mogen we tevreden zijn. We hebben geknokt, maar ook gevoetbald."

Gerelateerd nieuws
80 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 180 mensen actief, waarvan 66 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved