Sven van Beek fit voor treffen met AS Roma

Sven van Beek fit voor treffen met AS Roma

Feyenoord leeft toe naar de kraker tegen AS Roma. De Rotterdammers kunnen donderdag definitief weer beschikken over verdediger Sven van Beek, maakte trainer Fred Rutten woensdag bekend.

Van Beek was afgelopen zondag tegen Excelsior niet inzetbaar vanwege een blessure, maar voor het duel met de Romeinen keert hij terug. "Hij is weer fit", aldus Rutten via de officiële kanalen van Feyenoord.

"Het resultaat in Rome was goed, maar we hebben geluk gehad. Daarom biedt de 1-1 van vorige week geen garantie voor morgen", waarschuwt Rutten voor al te veel optimisme. "We beseffen dat het zwaar wordt, maar we hebben het gevoel dat er iets te halen valt voor ons. Daar gaan we vol voor."

Lex Immers en Luke Wilkshire moeten de kraker tegen de Italiaanse topclub aan zich voorbij laten gaan. Het tweetal zit donderdagavond een schorsing uit. Feyenoord - AS Roma wordt morgenavond om 21.05 uur gespeeld in De Kuip.

[live=36 items=10]

Lees meer over
Sven van Beek Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties