Lachende Nelom: "Kuyt zal niet als linksback komen"

zondag 8 februari 2015 16:48 22.778 keer bekeken 45 reacties Pro Shots

Feyenoord zakte door het verlies van afgelopen woensdag tegen sc Heerenveen op de ranglijst. De Rotterdammers begonnen de 22ste speelronde in de Eredivisie als nummer 4, maar stegen door de winst op Cambuur (2-1) weer naar de derde plek. Miquel Nelom, verdediger van Feyenoord, vindt dat dit een verdienste van het gehele team is.

"Na de wedstrijd van afgelopen woensdag kan je verwachten dat iedereen denkt dat Feyenoord in een dip zal komen”, zegt Nelom tegenover RTV Rijnmond. "Het team is echter sterk en we staan achter elkaar. We hebben vandaag als team getoond dat we over het juiste vertrouwen beschikken. Als iedereen doet wat hij moet doen, dan kunnen we goed spel neerzetten."

Na Jordy Clasie en Karim El Ahmadi, kijkt ook Nelom positief aan tegen de mogelijke terugkomst van Dirk Kuyt naar Feyenoord. "Ik heb hem al mogen meemaken bij het Nederlands elftal. Hij is altijd gedreven en over zijn fitheid mag niemand klagen. Hij is zeker een aanwinst voor Feyenoord, wanneer hij zal komen”, stelt hij. "Dirk beschikt over veel ervaring en kan daardoor ook de jonge jongens uit de selectie helpen."

Ondanks dat Kuyt tijdens het afgelopen WK als linksback speelde, vreest Nelom niet voor zijn plek. "Ik denk niet dat Kuyt bij Feyenoord linksback zal spelen”, lacht hij. "Maar hij is op meerdere posities inzetbaar dus ik ben altijd scherp."

Gerelateerd nieuws
45 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 340 mensen actief, waarvan 145 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved