Van Beek: "Het was een zwaarbevochten duel"

Van Beek: "Het was een zwaarbevochten duel"

Sven van Beek won vandaag met Feyenoord van Cambuur Leeuwarden. De Rotterdammers wonnen 2-1 door doelpunten van Karim El Ahmadi en Colin Kazim-Richards. Van Beek kijkt met een dubbel gevoel terug op de wedstrijd.

"Het was een zwaarbevochte duel”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Het ging allemaal niet vanzelf. We begonnen niet goed, verloren de tweede bal en duels. Het baltempo was niet hoog. In de laatste tien minuten van de eerste helft zie je dat het tempo wat omhoog gaat en creëren we meer kansen."

Bij een 2-0 voorsprong kwamen de Rotterdammer toch in de moeilijkheden door een doelpunt van Cambuur-aanvaller Barto. "Ik denk dat dat te maken heeft met gemakzucht omdat je denkt dat je er al bent. We kregen de 2-1 om onze oren en moesten weer twintig minuten scherp zijn. De drie punten zijn het belangrijkste. Die hebben we gehaald en daar zijn we blij mee", besluit hij.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties