''Achahbar vulde het goed in, jammer dat hij geen goal maakte''

''Achahbar vulde het goed in, jammer dat hij geen goal maakte''

Anass Achahbar mocht sinds lange tijd weer minuten voor Feyenoord maken. Trainer Fred Rutten kondigde voor de winterstop al aan dat de aanvaller 'er aan zit te komen', maar die woorden leverden het jeugdproduct weinig minuten op. Tegen Cambuur (2-1) speelde Achahbar de gehele tweede helft.

''Anass laat op de trainingen zien dat hij gewoon een deelnemer is van dit Feyenoord. En ik had zo’n gevoel, mede ingegeven door zijn prestaties op de training, dat ik hem erbij moest nemen'', beargumenteerde Rutten, die aankoop Bilal Basacikoglu daardoor op de tribune moest zetten, zijn keuze voor de NOS.

De coach van Feyenoord was ontevreden over Jean-Paul Boëtius en vond dat Achahbar het als invaller goed deed. ''Hij stichtte veel gevaar. Dat van wat ik van hem verwacht, vult hij goed in. Het is jammer dat hij geen goaltje meepikte, want dat is ook een van zijn kwaliteiten.''

Lees meer over
Anass Achahbar Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties