Kazim onsterfelijk bij stunt in Rome: ''Voor drie dagen misschien''

Kazim onsterfelijk bij stunt in Rome: ''Voor drie dagen misschien''

Feyenoord moet nog veel arbeid verzetten om de tweede plaats in de eredivisie in handen te krijgen. De Rotterdammers zullen hun doelstelling (meedoen om het kampioenschap, red.) niet halen, dus hopen de supporters stiekem op een grote stunt in de Europa League.

Spits Colin Kazim-Richards kan zich onsterfelijk maken als hij zijn club langs AS Roma schiet. ''Niet mee eens'', stelt de veel bekritiseerde aanvaller echter direct in Hand in Hand. ''Ja, voor drie dagen misschien. Maar als je het weekend erna wat minder uit de verf komt, komt de storm van kritiek weer op gang'', beschrijft hij het lot van een voetballer.

De voormalig international heeft het uitstekend naar zijn zin in De Kuip. ''Ik had veel geld elders kunnen verdienen, maar ik heb bewust voor dit avontuur gekozen omdat dat me ook heel veel waard is. Dat zeg ik niet om stoer of arrogant te doen, maar omdat het de feiten zijn.''

Toch wil Kazim nog niet zeggen of zijn toekomst ook echt bij Feyenoord ligt. ''Ik houd er niet van om bij voorbaat zaken te gaan uitsluiten of bevestigen. De voetbalwereld is zeer onvoorspelbaar. De club heeft een stem, ikzelf heb een stem en mijn management idem dito. Het is nog veel te vroeg om dingen te gaan roepen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties