''Dat ligt echt niet aan de kwaliteiten van Basacikoglu''

''Dat ligt echt niet aan de kwaliteiten van Basacikoglu''

Daley Sinkgraven stapte met slechts 37 wedstrijden ervaring op het hoogste niveau bij sc Heerenveen deze winter over naar Ajax. De 19-jarige middenvelder lijkt eenzelfde weg te bewandelen als Bilal Basacikoglu, die ook zonder al te veel ervaring verkaste naar Feyenoord.

In Friesland vinden ze het moeilijk om te beoordelen of Sinkgraven het gaat maken in de hoofdstad ''Neem nu die andere grote talenten van Heerenveen die de club onlangs hebben verlaten. Hakim Ziyech, ook een middenvelder, draait meteen mee met FC Twente'', vertelt voormalig hoofd jeugdopleiding Jan de Jonge in Metro.

''Maar Bilal Basacikoglu moet zijn draai nog zien te vinden bij Feyenoord'', weet hij ook. ''Dat ligt echt niet aan zijn kwaliteiten hoor, maar Bilal is een aanvaller. Die zijn afhankelijker van anderen.'' Feyenoord neemt het morgenavond op tegen sc Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion (18.30 uur).

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties