Lex Immers denkt aan zomers vertrek en dartcarrière

Lex Immers denkt aan zomers vertrek en dartcarrière

Feyenoord-speler Lex Immers is, als maandagnacht de transfermarkt, sluit gewoon speler van Feyenoord. Dat zegt de Haagse voetballer maandag in het sportprogramma van TV West. Er waren berichten dat het Engelse Leicester City belangstelling had voor Immers, maar volgens de blonde aanvaller is er bij Feyenoord nooit een bod binnen gekomen van de Premier League-club.

Immers is eerlijk: ‘Ik heb de leeftijd om deze zomer een volgende stap te maken, daar sta ik voor open. Het is niet ideaal om de club in de winter te verlaten.’ Met Feyenoord won Immers zondagmiddag met 2-1 van ADO Den Haag. Hij scoorde 1-0. ‘Je wilt niet als jongen van ADO je eigen club de das om doen, maar het was noodzakelijk.’ Het was de tweede treffer die Immers maakte tegen ADO als Feyenoord-speler. In december 2012 benutte hij een strafschop in de 3-2 gewonnen wedstrijd van Feyenoord tegen de Haagse ploeg.

Na zijn actieve voetbalcarrière heeft Lex Immers ambities om van waarde te zijn voor zijn grote voetballiefde: ADO Den Haag. Maar: ‘Ik ben ook serieus bezig met darten. Samen met Raymond van Barneveld ben ik aan het proberen een betere darter te worden, ben er serieus mee bezig. Misschien vloeit daar nog wel een carrière uit,’ aldus Immers.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties