''Kazim-Richards kan volgend seizoen 25 goals maken''

''Kazim-Richards kan volgend seizoen 25 goals maken''

Marco Boogers, technisch manager van FC Dordrecht, is niet van mening dat Feyenoord op zoek moet naar een nieuwe eerste spits voor het volgende seizoen. De beleidsbepaler van de Schapenkoppen denkt dat Colin Kazim-Richards net zo trefzeker kan worden als Graziano Pellè.

Dat vertelt Boogers in de regionale voetbaltalkshow FC Rijnmond. ‘’Als je zo’n spits transfervrij kan halen is het gewoon een goede speler. Als je hem voor tien miljoen haalt, is het een miskoop. Maar ik denk dat Kazim volgend jaar 25 goals kan maken’’, aldus de oud-voetballer, die Dirk Kuyt niet zou halen.

Boogers zag ook dat Jean-Paul Boëtius weer een moeilijke wedstrijd speelde. ‘’Dat is een jongen die heel snel gekomen is en nu gaat het even minder. Dat heeft Depay ook, maar hij kan het nog compenseren met kracht. Als je snel komt, kan je ook snel vallen. Maar Boëtius komt er wel weer.’’ Bilal Basacikoglu viel ongelukkig in. ‘’Hij is een reactiespeler. Hij gaat pas lopen als de bal gegeven is en ziet de momenten niet goed.’’

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties