Immers ziet Kuyt graag naar Feyenoord komen

Immers ziet Kuyt graag naar Feyenoord komen

Dirk Kuyt wordt de afgelopen weken veel in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. De huidige speler van het Turkse Fenerbahce wil zijn loopbaan dolgraag afsluiten in de Kuip. Immers ziet hem graag komen. "Ja, waarom niet? Ervaring er bij. Ik heb veel respect voor Dirk."

"Ik ken hem persoonlijk niet," vervolgt Lex Immers tegenover RTV Rijnmond. "Maar als je ziet wat hij gepresteerd heeft, waar hij heeft gespeeld, tja. Ik heb vol bewondering naar hem gekeken op het afgelopen WK. Hij is multifunctioneel en kan ons veel bijbrengen. Leeftijd speelt voor mij geen rol, dus ik zeg; waarom niet?"

Zondag treft Immers met Feyenoord zijn oude club ADO Den Haag. "Dat blijft een aparte wedstrijd voor mij, ik woon op twee minuten van het stadion. Ik heb daar goede jaren gehad," aldus de middenvelder, die veel contact heeft met bevriende Hagenaren. "Ze wensen mij zondag even geen succes, hopen ze liever dat ik op de tribune zit. Geintjes maken hoort er bij, dat blijft leuk. Ze hebben een keer mijn deur geschilderd, maar dat hoeven ze niet nog een keer te doen. Dan mogen ze 'm zelf komen schoonmaken," lacht hij.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties