Immers: "Een wintertransfer hoeft van mij niet"

Immers: "Een wintertransfer hoeft van mij niet"

Lex Immers staat volgens Engelse media in de belangstelling van Leicester City. De middenvelder is niet van plan om Feyenoord in de winterstop te verlaten. "Ik heb niks gehoord en ben er ook helemaal niet mee bezig," was Immers zijn eerste reactie op de geruchten tegenover NUSport.nl.

"Ik heb mijn zaakwaarnemer wel even over de geruchten gesproken, maar we hebben er nog niet eens een minuut over gepraat. Een wintertransfer hoeft van mij niet. Ach, het zijn in Engeland vaak mensen die wat roepen. Je moest eens weten hoeveel clubs er hier op de tribune zitten en helemaal bij de Klassieker."

Beloftes over zijn toekomst wil de 28-jarige Immers echter niet doen. "Er kan altijd een bod komen dat Feyenoord en ik niet kunnen weigeren. Je weet nooit wat er langskomt en ooit naar het buitenland is absoluut een droom, maar nu weggaan lijkt me niet bevorderlijk."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties