Alleen Vilhena nog in beeld voor vertrek bij Feyenoord

Alleen Vilhena nog in beeld voor vertrek bij Feyenoord

Bij Feyenoord houden ze alleen nog rekening met een eventueel vertrek van Tonny Vilhena. Southampton bereikte gisteren een akkoord met Swansea City over middenvelder Jack Cork en Vilhena is de hoofdkandidaat om Cork op te volgen bij de club van trainer Ronald Koeman.

De Engelsen moeten nog contact zoeken met technisch directeur Martin van Geel; dat was gisteravond nog niet gebeurd, meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Southampton moet bovendien rekening houden met een flink prijskaartje. Feyenoord wil Vilhena in principe namelijk niet kwijt.

De kans dat Mitchell Te Vrede de komende dagen vertrekt is heel klein. Feyenoord vraagt meer dan een miljoen voor de tweede spits en het geïnteresseerde Wigan Athletic vindt dat te gortig. Bovendien heeft alternatief Mike Havenaar aangegeven in Japan te willen blijven. De belangstelling van Leicester City in Lex Immers is niet concreet.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties