Zaakwaarnemer Immers: ''Leicester wekelijks op de tribune''

Zaakwaarnemer Immers: ''Leicester wekelijks op de tribune''

Lex Immers zou in de belangstelling van Leicester City staat. De huidige nummer laatst van de Premier League zou een bedrag van zo’n 5,5 miljoen euro overhebben voor de middenvelder, die al bekeken is door de Engelse club. Frank Schouten, zaakwaarnemer van Immers, bevestigt het verhaal.

"We waren ook verrast, toen we het nieuws vernamen", vertelt zaakwaarnemer Frank Schouten van Pro Football International tegenover ELF Voetbal. "Ik ben direct gaan zoeken waar het vandaan kwam. Het bleek bij 'Club Call', een populaire internetsite waar nieuws van alle clubs is te vinden."

"Algemeen is bekend dat Leicester City alle wedstrijden in Nederland volgt en ook bij Feyenoord haast wekelijks op de tribune zit”, aldus Schouten. "Dit is nu plotseling opgepikt in de Nederlandse media."

De Engelse club heeft vooralsnog geen bod neergelegd bij Feyenoord. De zaakwaarnemer wil niet laten weten hoe Immers kijkt naar een overstap naar Leicester. "Dat is niet in het belang van Lex zelf, van Feyenoord of van een andere club.”, besluit hij.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties