Rutten eist aanblijven van enkele bepalende spelers

woensdag 28 januari 2015 10:01 33.439 keer bekeken 192 reacties Pro Shots

Feyenoord liet vorig jaar al weten meer dan tevreden te zijn over trainer Fred Rutten, maar toch gaan beide partijen pas in februari evalueren. Een nieuw contract voor de coach leek slechts een kwestie van tijd, maar de aanstaande onderhandelingen lijken langer te gaan duren dan verwacht.

Dat komt volgens Voetbal International omdat Rutten sportieve eisen stelt. Volgens ingewijden van het weekblad wil de keuzeheer een boycot op enkele bepalende spelers om er zo voor te zorgen dat hij een garantie heeft om ook komend seizoen over spelers als Karim El Ahmadi, Kenneth Vermeer, Jens Toornstra, Sven van Beek en Terence Kongolo te kunnen beschikken.

Het zal ongetwijfeld ook gaan over de beoogde nieuwe spits bij de Rotterdammers. Afgelopen zomer zag Rutten in Danko Lazovic, met wie hij bij PSV uitstekend had gewerkt, dé ontbrekende schakel in het spel van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel kon zijn wens echter niet vervullen, al kreeg Rutten later wel zijn zin met het aantrekken van Luke Wilkshire.

Gerelateerd nieuws
192 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 77 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 828 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved