Rutten eist aanblijven van enkele bepalende spelers

Rutten eist aanblijven van enkele bepalende spelers

Feyenoord liet vorig jaar al weten meer dan tevreden te zijn over trainer Fred Rutten, maar toch gaan beide partijen pas in februari evalueren. Een nieuw contract voor de coach leek slechts een kwestie van tijd, maar de aanstaande onderhandelingen lijken langer te gaan duren dan verwacht.

Dat komt volgens Voetbal International omdat Rutten sportieve eisen stelt. Volgens ingewijden van het weekblad wil de keuzeheer een boycot op enkele bepalende spelers om er zo voor te zorgen dat hij een garantie heeft om ook komend seizoen over spelers als Karim El Ahmadi, Kenneth Vermeer, Jens Toornstra, Sven van Beek en Terence Kongolo te kunnen beschikken.

Het zal ongetwijfeld ook gaan over de beoogde nieuwe spits bij de Rotterdammers. Afgelopen zomer zag Rutten in Danko Lazovic, met wie hij bij PSV uitstekend had gewerkt, dé ontbrekende schakel in het spel van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel kon zijn wens echter niet vervullen, al kreeg Rutten later wel zijn zin met het aantrekken van Luke Wilkshire.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties