Feyenoord-verdediger opgenomen in Italiaans sterrenelftal

Feyenoord-verdediger opgenomen in Italiaans sterrenelftal

De status van Sven van Beek is erg snel aan het groeien. De verdediger van Feyenoord is pas aan zijn eerste seizoen in de Eredivisie bezig, maar inmiddels zijn ook de internationale volgers hem op het spoor. La Gazzetta dello Sport nam Van Beek zelfs op in het Elftal van de Week.

Van Beek vormt een defensie van drie man met San José van Athletic de Bilbao en Raggi van AS Monaco. Het doel wordt daarbij verdedigd door Tomás van Middlesbrough. De goalie wist met een aantal indrukwekkende reddingen Manchester City uit te schakelen in de FA Cup.

In het elftal staan daarnaast ook onder meer Mesut Ozil van Arsenal en Neymar van FC Barcelona. Vreemde eend in de bijt is Jon Stead. De spits van League One-club Bradford City was niet af te stoppen voor de defensie van Chelsea, scoorde zelf één keer en legde daarnaast meerdere ballen panklaar neer. Daardoor won Bradford City pardoes bij Chelsea.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties