Inschrijving voor mee naar Rome via FSV t/m woensdag

maandag 19 januari 2015 15:54 26.797 keer bekeken 163 reacties Pro Shots Bron: FSV

In overleg hebben club en supportersvereniging besloten om de FSV reisarrangementen naar Rome inclusief wedstrijdkaarten aan te bieden. Supporters die mee willen met onze 1-daagse of  2-daagse vliegreis en lange busreis hoeven dus niet zelf een kaart te kopen via ticketbox. De arrangementen incl. wedstrijdkaarten gelden t/m woensdag 21 januari.

Na woensdag zullen supporters zelf zorg moeten dragen voor de aanschaf van wedstrijdkaarten via ticketbox. Zij kunnen zich na woensdag nog wel inschrijven op één van onze reizen mits ze een kaart hebben kunnen bemachtigen en er nog plaats is.

Inmiddels maakt een deel van supporters gebruik van onze arrangementen. Tot nu toe zal er zeker 1 dagcharter en bus(sen) vertrekken. Supporters worden hiervoor aangeschreven op volgorde van inschrijving. Supporters die met de bus meereizen ontvangen deze week betalingsinstructies.

Om de overige aanmelders duidelijkheid te kunnen verschaffen over het wel of niet doorgaan van de 2-daagse en een extra-1-daagse vliegreis hebben wij besloten na woensdag de balans op te maken en of alle beschikbare vliegreizen wel of niet doorgang vinden. Voor beiden zijn nog plaatsen beschikbaar. Hierbij geldt wel vol is vol.

Lees ook: Feyenoord on tour - naar Rome

Laatste headlines
163 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63132 leden - Op dit moment zijn 147 mensen actief, waarvan 147 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting