Schreuder kijkt 'jaloers' naar Feyenoord: "Zij kennen de klappen van de zweep"

Schreuder kijkt 'jaloers' naar Feyenoord: "Zij kennen de klappen van de zweep"

FC Twente kan zondag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord weer beschikken over Luc Castaignos. De spits miste de laatste duels voor de winterstop vanwege een oogblessure, maar heeft in de winterstop voldoende wedstrijdritme opgedaan om tegen zijn oude club terug te kunnen keren.

Naast Castaignos staat ook Shadrach Eghan sinds begin dit jaar weer op het trainingsveld. "Maar Shadrach is nog niet zover", maakt Alfred Schreuder op de clubsite duidelijk. "Luc heeft deze week in de oefenduels wedstrijdritme op kunnen doen en hij is zondag inzetbaar tegen Feyenoord." Net als Rasmus Bengtsson, die voor de winterstop kampte met een hamstringblessure. Renato Tapia ontbreekt vanwege een schorsing.

De oefenmeester van het jonge Twente vindt het mooi om de competitie te hervatten met een duel in De Kuip. "Feyenoord heeft een heel goed middenveld met veel ervaring. Ze hebben deze zomer met El Ahmadi, Wilkshire en Boulahrouz veel ervaring ingekocht en dat zijn spelers die de klappen van de zweep kennen. In hun team is ook een belangrijke rol weggelegd voor Toornstra."

"Het is mooi de competitie te hervatten tegen een topteam als Feyenoord. Dat is direct een goed moment om te kijken waar je staat", aldus Schreuder, die graag het resultaat van vorig jaar (1-4 zege) zou willen herhalen. "We gaan voor de winst en dat moeten we zondag als team uitstralen. Zoals in elke wedstrijd moeten we lef tonen."

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties