Krant schat vertrekkans Tonny Vilhena op twintig procent

Krant schat vertrekkans Tonny Vilhena op twintig procent

De competitie wordt vandaag weer hervat en voor spelers die graag willen vertrekken begint de tijd langzaam te dringen. Bij Feyenoord hebben drie spelers een vertrekwens. Mitchell Te Vrede heeft zijn koffers al klaarstaan, maar moet wachten tot een van de vele geïnteresseerde clubs concreet wordt.

Het Algemeen Dagblad, dat vandaag de meest waarschijnlijke vertrekkers bij de eredivisieclubs op een rijtje zet, schat de kans op een vertrek van de tweede spits op negentig procent. Voor Wesley Verhoek is er beduidend minder interesse en zijn vertrekkans wordt dan ook op dertig procent geschat.

De speler die de laatste weken het vaakst de voorpagina's haalde, heeft de laagste vertrekkans volgens de krant. Tonny Vilhena wil door een gebrek aan speeltijd graag verkassen, maar Feyenoord laat hem alleen gaan als een club miljoenen neerlegt. Twintig procent is de kans dat Vilhena een nieuwe club vindt.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties